Általános fizetési feltételek

A részvételi díjak, ebédek, a péntek esti fogadás, fakultatív programok,  valamint a szállás költségének fizetése történhet biztonságos online hitelkártya elfogadással ezen a honlapon az online regisztrációs rendszeren belül, banki átutalással vagy készpénzzel a helyszínen (utóbbi csak a NEM kedvezményes regisztrációs díj esetében).

A regisztrációs díjak, ebédek, fakultatív programok, valamint a szállás véglegesítésére akkor kerül sor, ha ezek összege, a megadott határidőig megérkezik a konferencia számlájára.

Ebédet előzetese regisztráció és fizetés ellenében a csütörtöki, pénteki, szombati napokra (május 9–10-11.) biztosítunk. A teljes részvételi díjat fizető résztvevők az ebédeket kedvezményes áron 2500 Ft/fő/ebéd áron vásárolhatják meg (a napijegyek vásárlása esetén erre a kedvezményre nincs lehetőség).  Az ebéd árának többi részét a konferencia költségvetése fedezi. Az ebédre való jelentkezés, fizetés meghosszabbított határideje: 2019.április 23.

A szállás csak a teljes szállásköltség befizetése ellenében garantált. A szállás véglegesítésére akkor kerül sor, ha a szállásköltség 2019. március 18-ig megérkezik a konferencia számlájára. Amennyiben a megadott határidőig a foglalni kívánt szállás díja nem érkezik meg, a foglalást automatikusan töröljük. Csoportos, azaz 10 fő feletti foglalások esetén a feltételek a foglalt szobamennyiség függvényében változhatnak. Kérjük, ilyen esetben keressék meg a Tensi képviselőit, a részletek egyeztetésére.

A fakultatív programokra a jelentkezési, fizetési határidő 2019. április 25.

A helyszínen történő jelentkezés esetén nem tudjuk garantálni a részvételt.

Banki átutalás

A bank neve és címe: CIB Bank Zrt.  1027 Budapest Medve utca 4–14.
Bankszámlaszám: HU25 1110 2601–1306 9560–0100 0003 
Swift kód: CIBHHUHB 
Kedvezményezett: Tensi Kft. 1024 Budapest, Komjádi Béla u. 1. 

A díjak tartalmazzák a mindenkori ÁFA‑t (szállásdíj esetében az IFA‑t és a büféreggelit )

Kérjük, hogy a megjegyzésbe írja be: „a konferencián résztvevő neve” és a „Díjbekérő száma”. Az átutalás költségét nem áll módunkban átvállalni!

Online hitelkártya elfogadás:

Bankkártyás fizetés esetén, a költségek forintban kerülnek levonásra.

A díjakat forintban az online rendszerből közvetlenül a bank oldalára jutva MasterCard, VISA és VISA Elektron kártyával fizetheti ki.

Tájékoztatjuk, hogy a megadott árak nem tartalmazzák a kártyás fizetés esetleges költségét.

Módosítás, lemondás és visszafizetés

A lemondást írásban kell megtenni! 

A részvételi díj vonatkozásában a 2019. március 15-ig beérkező lemondás esetén a befizetett összeg 100%-át fizetjük vissza. A 2019. március 15. után érkezett lemondást nem tudjuk elfogadni, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni.

A szállásköltség vonatkozásában a Hotel IBIS esetében 2019. március 18., egyéb szállodák esetében  2019. április 1‑ig beérkezett lemondások esetén a befizetett pénzösszeg teljes egészében visszautalásra kerül. A 2019. március 18. (Hotel IBIS), illetve április 1. (egyéb szállodák) után beérkezett lemondásokra nem áll módunkban visszatéríteni a befizetett összeget.

Lemondás esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Kongresszusi Titkársággal:

Recommended training