Üdvözöljük!

Üdvözöljük Első Európai Regionális Konferenciánkon, amely a Lelki Egészség a Perinatális Időszaktól a Kora Gyermekkorig – Prevenció és Klinikai Gyakorlat címet viseli.

Szeretettel várunk minden érdeklődő szakembert, akik akár kutató, akár gyakorlati munkát végeznek a szülői és a kora gyermekkori lelki egészség terén a gyermektervezéstől az iskolába lépésig tartó időszakban. Minden tudományág és releváns szektor (egészségügy, oktatásügy, szociális ügyek, családpolitika stb.) szakembereit várjuk a valódi szakma- és tudományközi találkozóra.

Nagy érdeklődéssel várjuk a szakterületek nemzetközi képviselőit, hogy minél szélesebb képet kaphassunk a nemzetközi gyakorlatról és kutatási eredményekről.

A perinatális, csecsemő- és kora gyermekkori lelki egészség terén végzett kutatások, prevenciós és intervenciós munka számos európai országban és a transzatlanti államokban több évtizedes múltra tekint vissza. Régiónkban e terület csak az utóbbi egy-két évtizedben kezdte szárnyait bontogatni.

Célunk, hogy jobban megismerjük egymás munkáját (nemzeti programokat, kutatási témákat, jó gyakorlatokat), valamint a régió és más országok szakemberei, szervezetei, műhelyei számára teret kínáljunk a szakmai kapcsolatok kialakításához és a nemzetközi együttműködések ösztönzéséhez.

Tartsanak velünk 2019. május 8–11-ig Budapesten!

Üdvözlettel a magyarországi szervezők nevében,

Prof. Kurimay Tamás
a konferencia elnöke

Recommended training